Aanmeldprocedure

Cliënten kunnen zich aanmelden via het rechter aanmeldformulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een mail met een uitnodiging voor een telefonisch gesprek. In dit kosteloze telefonische gesprek wordt aan de hand van enkele screenende vragen gekeken of je aan het juiste adres bent bij Klik psychologen. Mocht dit op basis van het telefonische gesprek het geval zijn, wordt er een intakegesprek in onze praktijk ingepland. 

Verwijzing

Bij de start van een behandeling is altijd een verwijzing nodig. In de meeste gevallen zal dit de huisarts zijn, maar het kan ook een bedrijfsarts en medisch specialist zijn. De verwijsbrief moet vóór het intakegesprek in ons bezit zijn.

Werkdagen

Vanaf januari 2020 breiden we uit in werkdagen! Lin van der Donk werkt dan op de maandag en vrijdag, Roos de Groot op maandag en dinsdag en Maya Bouwman op dinsdag en woensdag. 

Bereikbaarheid

Wij zijn het best per mail bereikbaar. Onze telefoon zal aan staan op maandag, maar we zullen niet altijd kunnen reageren als we spreekuur hebben. Buiten onze werkdag om, zullen we onze telefoon dagelijks checken.

In crisisgevallen kun je contact opnemen met je huisarts of buiten kantooruren de huisartsenpost Amsterdam (088 003 06 00).

Actuele wachttijden

Roos heeft vanaf januari 2020 weer volop plek voor nieuwe cliënten voor zowel de Basis GGZ (BGGZ) als de Specialistische GGZ (SGGZ)
Lin heeft een wachttijd van ongeveer 1 maand voor de BGGZ
Maya heeft op het moment geen wachttijd voor zowel SGGZ als BGGZ.

Laatste update: 20-11-2019

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 heeft ook Klik psychologen te maken gekregen met een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ons privacybeleid is op die wet afgestemd en kunt u hier lezen.

Geboortedatum
Reden van aanmelden
Voorkeur psycholoog
 

Dit formulier verzamelt uw gegevens zodat we contact met u op kunnen nemen. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor dit doeleinde.

 
[recaptcha]